Saturday, July 31, 2010

Salam

Assalamu'alaikum wh. Setelah sekian lama - kurang lebih 2 bulan- baru hari ini saya punya sikit masa yang luang untuk menulis. Dalam tempoh itu, adik perempuan saya mengalami sedikit ganggguan yang kami tidak dapat pastikan apakah sebenarnya ia. Perubatan moden tidak dapat mengenal pasti apakah puncanya, begitu juga dengan perubatan tradisional. Sudah banyak tempat yang kami bawa beliau untuk berubat, tetapi hingga ke saat ini sakitnya masih belum sembuh. Dalam masa yang sama juga saya harus memberikan tumpuan kepada firma guaman saya yang masih setahun jagung ini. Buat masa ini, hampir semua perkara saya buat sendiri kerana tenaga kerja yang ada masih kecil - 'hampir tiada'.

Apapun segala perkara itu dapat ditangani dengan baik. Saya pohon agar Allah memberikan bantuannya dan dimudahkan segala urusan. Insya Allah, penulisan di blog ini akan dapat disambung semula. Selamat menanti kedatangan Ramadhan.

2 comments:

  1. askum bos....adik dpt gangguan yg macamana?saya boleh rekomen ustaz di pasir puteh yg biasa menolong pesakit yg kena gangguan melalui kaedah rawatan perubatan islam menggunakan ayat2 Al-Qu'ran (Ayat2 Ruqyah) sbgaimana yg diamalkan oleh Nabi SAW...kita hanya ikhtiar...InsyaALLAH...
    contact : gomogi7@yahoo.com (Rofi, peguam KB)

    ReplyDelete
  2. W'salam wh. Lama tak jumpa dgn enta sheikh. Memang berharap sangatlah kalau ada yang dapat tolong. Banyak tempat dah pergi tapi setakat ni masih belum sembuh lagi. Biasanya sebelum ni, dua tiga hari slps berubat, dia nampak ok, tapi bila masuk hari seterusnya dia jadi balik. Terima kasih banyak, Jazakallah.

    ReplyDelete