Saturday, January 30, 2010

Dajjal-Illuminati-Freemason: Bhg 14

Pada posting-posting awal siri ini kita dapati bahawa ciri-ciri yang ada pada Horus amat menepati ciri-ciri yang disebutkan berkaitan Dajjal yang akan muncul di akhir zaman nanti.

Mesej-mesej tersembunyi berkaitan kewujudan order baru dunia dan sebagainya yang terdapat pada wang kertas USD 1-00 seperti yang kita bincangkan pada posting-posting seterusnya turut menambahkan lagi keyakinan saya bahawa Horus ini sememangnya adalah Dajjal yang disebut-sebut akan datang pada akhir zaman yang berhasrat untuk merajai dunia dan membawa bersama-samanya satu sistem tersendiri yang bertentangan dengan fitrah kejadian manusia dan Islam.

Untuk mencapai hasrat tersebut, agenda-agenda Dajjal dimasukkan secara halus dan perlahan-lahan ke dalam minda dan kehidupan manusia melalui pelbagai cara dan kaedah. Salah-satu daripadanya adalah melalui penguasaan ke atas media. Sebahagian kecil daripadanya telah ditunjukkan pada bahagian ke-13 yang lepas. Sudah tentu ada pihak yang menjalankan segala usaha di sebalik tabir ini. Saya percaya ramai yang tahu bahawa pihak yang dimaksudkan tersebut adalah gerakan bawah tanah Illuminati/Freemason dan Zionist.

Bagaimanapun kita tidak pasti samada gerakan secret society ini ditadbir sesama ahlinya sahaja dengan diketuai oleh seorang mastermind dan menunggu-nunggu kemunculan Dajjal pada akhir zaman nanti ATAUKAH Dajjal sudah ada pada masa ini dan memimpin di sebalik tabir pertubuhan ini dan hanya menunggu masa yang sesuai sahaja untuk muncul. Pengetahuan yang mutlak tentangnya hanya milik Allah semata-mata.

Perlu juga saya sebutkan bahawa tujuan utama siri ini ditulis bukanlah untuk mengkaji siapa Dajjal yang sebenarnya kerana apabila tiba masanya nanti ia akan keluar juga regardless of who he is. Tujuan siri ini dikeluarkan adalah untuk mengajak diri saya dan saudara-saudari sekalian menentang musuh Allah yang dilaknat ini dan penentangan ini tidak semestinya kita lakukan pada saat kemunculannya sahaja.

Dan kita tidak akan mampu menentang musuh jika kita tidak mengenal siapa musuh kita, bagaimana ia bekerja dan sejauh manakah kemampuan musuh kita. Oleh itu untuk menentang Dajjal, kita perlulah mengetahui latar belakang dirinya, bagaimana ia atau kumpulannya bekerja dan sejauhmana mereka telah melangkah. Pengetahuan tentang hal ini dapat menjadi senjata ampuh untuk menentang Dajjal dan pemujanya. Tanpa pengetahuan tentang musuh kita, tidak mustahil kita telah terjebak ke dalam perangkapnya tanpa kita sedari. Maka pengetahuan adalah penting.

Oleh kerana pada bahagian ke-13 yang lepas saya membawa bukti-bukti berkaitan media, maka eloklah kiranya saya mulakan peringkat kedua (peringkat pertama adalah mengenal siapa Horus/Dajjal) ini dengan topik berkaitan media juga. Saya kira pemerhatian secara visual adalah lebih berkesan untuk melihat bagaimana gerakan Illuminati/Freemason/Zionist bekerja di dalam bidang media dan apa yang menjadi sasaran mereka disebalik tabir media.

Siri 'The Arrivals' yang diusahakan beberapa anak muda Muslim yang menyambung usaha Abdullah Hashem/Hashemsfilms pada part 11 hingga 14 ada menyentuh tentang penguasaan media oleh kumpulan ini. Saya pohon maaf jika apa yang disajikan itu terdapat adegan yang tidak sesuai untuk tatapan, namum ia adalah semata-mata untuk menunjuk bagaimana mereka bekerja untuk meracuni pemikiran manusia dan mencapai hasrat mereka. Pohon perlindungan Allah jua dari gangguan-gangguan dan fitnah mereka.

Saksikan dahulu part 11 siri tersebut:

Wednesday, January 27, 2010

Case stand down

Masih dalam mahkamah. Sepatutnya ada dua kes bicara hari ni. Satu kes telah ditangguh sementara menunggu Plaintif dirujuk kepada pakar orthopaedic. Satu kes lagi akan berjalan pada pukul 1 t/hari ni. Ya, pukul 1 t/hari. Dah separuh hari kat court.

Lepas kes selesai baru boleh solat & lunch, lepas tu masuk office dan sambung buat kerja yang dah tertangguh pulak. Sepatutnya kerja tersebut saya jadualkan untuk dibuat pagi ini dan dijangka siap petang ni. Jadual dah lari kerana saya ke mahkamah hari ini - atas permintaan rakan untuk menolongnya kerana beliau amat-amat tidak sempat untuk ke mahkamah hari ini. Kiranya saya jalankan kes member lah hari ni...

hmm... penantian itu satu penyiksaan .... kes belum mula lagi ....dah pukul satu ni ...

Saturday, January 23, 2010

Dajjal-Freemason-Illuminati: Bhg 13

Atas dasar itulah maka Dajjal membuat manusia secara perlahan-lahan mengenali dirinya. Peribadinya, wataknya, karektornya dan malah struktur fizikalnya turut ‘ditunjukkan’, ‘diceritakan’ dan ‘disebarkan’ kepada umat manusia secara perlahan-lahan dan halus agar apabila saat kemunculannya nanti manusia akan dapat menerimanya.

Mulai hari ini, berhati-hatilah dengan segala apa yang anda lihat, tonton, baca dan sebagainya kerana di dalamnya terdapat agenda Dajjal yang menyusup masuk yang tujuannya tidak lain dan tidak bukan adalah seperti yang saya katakan di atas – agar manusia tidak terkejut dengan kehadirannya, sudah biasa dan lali dengannya lalu mudah untuknya mencapai hasratnya.

- petikan dari Bahagian 4.


Ini logo Columbia Broadcasting System. Media ini turut dikenali sebagai The Eye Network atau The Eye.



Ini pula logo Oberon Media (online games).



Si mata satu.



Aj-Jassasah? Si bulu tebal hingga tidak dapat dipastikan di mana bahagian depan dan di mana bahagian belakang tubuhnya. Kawan baik Simata Satu di dalam animasi tersebut. Petikan dari hadist tentang Tamim Ad-Dari - bahagian satu: There was a beast with long thick hair (and because of these) they could not distinguish his face from his back. They said: Woe to you, who can you be? Thereupon it said: I am al-Jassasa.



Logo di dalam cerita Monster Inc.


Adakah ini satu co-incidence juga? Wallahua'lam ...

Thursday, January 21, 2010

Dajjal-Illuminati-Freemason: Bhg 12

Jadi apa masalahnya di situ? Kelihatannnya tiada apa masalah di situ. Ia menggambarkan negara AS yang ditubuhkan pada tahun 1776 dari 13 koloni asal yang percaya kepada tuhan, satu negara bangsa yang cintakan kedamaian tetapi sanggup pertahankan kedaulatan negara mereka.

Benarkah begitu? Ya, ia benar. Tetapi ia lebih daripada sekadar yang dizahirkan.

Secara zahirnya, berdasarkan lambang dan panji-panji yang diletakkan di muka belakang nota kertas USD 1-00 tersebut kelihatannya seolah-olah AS ini merupakan satu negara yang bertunjangkan agama dan tentunya agama yang dimaksudkan adalah agama Kristian. Namun pemikiran kritikal kita tidak dapat menerima apa yang zahir semata-mata, lebih-lebih lagi apabila keterangan-keterangan (evidences) yang ada tidak menunjukkan sebarang kaitan lansung dengan agama Kristian.

Jika diperhatikan, tiada lansung simbol, slogan, lambang dan sebagainya pada muka belakang nota kertas tersebut yang dapat memberi 'resemblance' kepada agama Kristian. Apa yang ada hanyalah kata-kata 'In God We Trust'. Kita boleh sekurang-kurangya meyakini bahawa slogan ini membawa maksud keimanan di dalam agama kristian JIKA TIDAK ADA lambang-lambang agama lain.

Sudahlah tidak ada sebarang simbol yang dapat mengaitkan slogan 'In God We Trust' tersebut dengan agama Kristian, yang ada pula menunjukkan bukti yang bertentangan.

1)
Simbol The All Seing Eye - merupakan trade mark kepada Horus.

2)
Simbol Piramid - juga merujuk kepada wilayah di mana Horus dipuja sebagai tuhan.

3)
Lambang helang - bukankah Horus juga digambarkan sebagai manusia berkepala helang? Malah, perkataan 'Horu' itu sendiri bermaksud 'helang'. Tulisan hieroglif Mesir Purba turut menggunakan lambang helang bila meriwayatkan tentang Horus. (sila rujuk Bahagian 3 topik ini).

4)
Susunan 13 bintang tersebut, jika kita perhatikan secara teliti, membentuk apa yang dikenali sebagai 'The Star of David' - simbol yang digunakan oleh negara Israel, juga simbol Zionis. Simbol 'The Star of David' tersebut jika dilihat dengan lebih teliti sebenarnya terdiri daripada dua buah piramid yang bersilang secara bertentangan. Piramid lagi. Bukankah jelas gambarannya? Apa maksudnya? Jika berkesempatan akan diulas pada kemudian hari. Carian di internet boleh membantu mendapatkan maksudnya.

Maka, apakah slogan In God We Trust itu merujuk kepada agama Kristian? Ataukah ia sebenarnya merujuk kepada agama yang menyembah Horus/The AntiChrist/Dajjal sebagai tuhan?

Lebih-lebih lagi terdapat slogan God Has Favoured Our Undertaking (Tuhan Telah Merestui Sumpah Setia Kita). Tuhan mana yang ia maksudkan dan undertaking apa yang ia perkatakan? Apakah ini undertaking yang ia maksudkan:

NOVUS ORDO SECLORUM .

A New Order Has Begun .

Satu Order Baru Telah Bermula.


Tidak nampakkah kita akan kaitannya....?

Wallahua'lam.

Tuesday, January 19, 2010

Dajjal-Illuminati-Freemason: Bhg 11

Para Nabi - kesemuanya mengingatkan umat mereka tentang Dajjal.

Rasulullah SAAW - juga mengingatkan umat Baginda tentang Dajjal. Nabi juga berpesan supaya menyampaikan darinya WALAUPUN SATU AYAT.

Di dalam solat - kita disunatkan memohon perlindungan Allah dari fitnah Dajjal.

Di dalam Islam - kita diajar bahawa fitnah terbesar ialah fitnah Dajjal.

Dr Hisham - "Betul2 blog sampah la wei..orang bincang soal ilmiah..psl amalan dan mslh umat nabi skg".

Dr Hisham - "Ko x abih2 citer psl dajal..ko ni betul2 dajal la ja..".

Dr Hisham - "dajal sudah muncul...dari blog ni".

Dr MUS - "sy bg taaik bintang".


1.
Menyampaikan pesan Nabi disifatkan sebagai blog sampah. Mungkin blog ilmiah ialah blog xhamster.com - cuba tanya Dr MUS apa isi laman tersebut.

2.
Kalau nak bincang pasal amalan dan masalah umat SAHAJA, maka tak perlulah Allah turunkan Islam. Cukup sahaja agama Buddha dan agama Hindu, amalan agama mereka cukup hebat - dengan penyucian jiwa hingga pendakian tertinggi dalam proses inkarnasi.

3.
Dajjal tak akan datang dengan tubuh badannya semata-mata. Ia akan datang dengan segala macam sistem dan seruan. Seruan Islam ialah 'amar ma'aruf dan nahi mungkar' manakala seruan Dajjal ialah amar mungkar dan nahi ma'aruf. Antara amar mungkar ialah membuat laman web lucah. Antara nahi ma'aruf ialah tidak senang dengan sebarang usaha dakwah.

Menyifatkan orang lain sebagai Dajjal atau blog Dajjal bukan juga PERBINCANGAN ILMIAH.

4.
Tiada paksaan untuk membaca blog ini. Kalau ada yang terasa dipaksa untuk membaca ... tak tahulah pula. Take it or leave it. Simple.

Salam.

Monday, January 18, 2010

Dajjal-Illuminati-Freemason: Bhg 10

Pada bahagian atas piramid dan The All Seing Eye tertera perkataan di dalam Bahasa Latin, Annuit Coeptis yang bermaksud God Has Favoured Our Undertaking atau Tuhan Telah Merestui Sumpah Setia Kita, manakala di antara dua bulatan The Great Seal tersebut tertulis In God We Trust atau Kepada Tuhan Kami Percaya/Beriman.

Seterusnya pada bahagian bawah piramid ditulis Novus Ordo Seclorum yang membawa makna A New Order Has Begun atau Satu Order Baru Telah Bermula manakala sedikit di atasnya iaitu di tapak piramid direkodkan tahun kemerdekaan AS, 1776.

Pada bulatan di sebelah kanan belakang digambarkan seekor helang yang mencengkam seranting zaitun dan 13 batang anak panah, masing-masingnya pada kaki kanan dan kiri helang tersebut - membawa makna kedamaian dan peperangan manakala pada paruh helang tersebut terdapat sejalinan kain yang tertera perkataan E Pluribus Unum yang diertikan sebagai One Nation From Many People - Satu Bangsa Dari Pelbagai Kaum dan di atas kepala helang tersebut terdapat 13 Bintang yang menggambarkan 13 koloni asal yang membentuk negara AS.

Jadi apa masalahnya di situ? Kelihatannnya tiada apa masalah di situ. Ia menggambarkan negara AS yang ditubuhkan pada tahun 1776 dari 13 koloni asal yang percaya kepada tuhan, satu negara bangsa yang cintakan kedamaian tetapi sanggup pertahankan kedaulatan negara mereka.

Benarkah begitu? Ya, ia benar. Tetapi ia lebih daripada sekadar yang dizahirkan.

Sunday, January 17, 2010

Dajjal-Illuminati-Freemason: Bhg 9

Sedikit ulangkaji:-

1)
Daripada hadist-hadist Nabi SAAW kita dimaklumkan bahawa : Dajjal itu sebelah matanya adalah buta. Ia sudah wujud (rujuk kembali hadist 'Tamim Ad-Dari'). Ia akan datang di akhir zaman nanti dan mendakwa dirinya sebagai tuhan.

2)
Horus : satu entiti yang disembah sebagai tuhan pada zaman Mesir purba dahulu. Sebelah matanya buta. Ikon bagi dirinya adalah mata - The All Seing Eye. Ikon lain untuk dirinya adalah helang.

3)
Nota kertas USD 1-00 : Pada muka belakangnya terdapat The Great Seal of The United States. The Great Seal ini menggunakan ikon mata, juga dikenali sebagai The All Seing Eye. The All Seing Eye ini menduduki puncak piramid Mesir.

TIDAKKAH ADA PERSAMAAN ATAU PERTALIAN DIANTARA KETIGA-TIGA POINT DI ATAS? APAKAH IA SEKADAR SATU KEBETULAN? Benarkah begitu?


Jika ini tidak mencukupi ... perhatikan wang kertas USD 1-00 tersebut.

Perhatikan di sana juga ada LAMBANG HELANG.

Di sana turut tertera perkataan IN GOD WE TRUST ...

Perhatikan juga SUSUNAN 13 Bintang Kecil di kepala helang tersebut.

Perhatikan.

Saturday, January 16, 2010

Dajjal-Illuminati-Freemason: Bhg 8

Pada gambar pertama bahagian-7 yang lepas ditunjukkan widjet ‘The All Seing Eye’ of Horus. Manakala pada gambar kedua ditunjukkan nota kertas SATU DOLLAR US yang pada bahagian muka belakangnya turut terkandung satu lambang mata di puncak piramid Mesir (di kiri belakang nota kertas) dan lambang seekor burung helang (di kanan belakang nota kertas). Sila ambil perhatian bahawa lambang mata tersebut turut dikenali sebagai ‘The All Seing Eye’.

Lambang burung Helang serta lambang mata dan piramid yang terdapat pada muka belakang nota kertas USD 1-00 ini sebenarnya merupakan satu jata rasmi Kerajaan Amerika Syarikat – The Great Seal of The United States yang dicipta pada tahun 1782 sebelum diwartakan pada tahun 1789. Ia kemudiannya diletakkan ke dalam muka belakang wang kertas USD 1-00 pada tahun 1935.

Persoalan yang ingin saya timbulkan di sini adalah mengapakah sebuah negara yang berdaulat, bebas dan berkuasa seperti AS menggunakan sebuah lambang (piramid) yang menjadi ikon sejarah kepada suatu negara asing (iaitu Mesir) - untuk dijadikan jata rasmi negara mereka? Mereka malahan menggunakannya pula ke atas wang kertas mereka.
Harus diingat, negara AS itu sendiri ditubuhkan (kononnya) atas dasar kebebasan dan demokrasi. Tema-tema seperti freedom of choice, independence dan liberty menjadi zikir harian kepada mereka. Lalu apakah logiknya sebuah negara yang mendakwa mereka paling berkuasa di atas dunia ini menggunakan ikon sebuah negara dan bangsa asing untuk digunakan sebagai jata negara dan seterusnya dimasukkan ke dalam wang kertas sah negara? Bukankah ia satu yang rendah nilainya? Jata rasmi dan wang kertas bagi sesebuah negara merupakan satu simbol kedaulatan dan kemerdekaan bagi negara berkenaan.

Bila ia menjadi satu lambang rasmi bagi sesebuah negara, maka ia bermakna ego dan maruah sesebuah negara turut dilibatkan. Tentu kita tidak mahu negara kita menggunakan ikon yang menjadi lambang bagi sesebuah negara asing sebagai suatu lambang rasmi negara kita. Apakah logik negara Indonesia umpamanya menggunakan lambang kanggaru sebagai jata rasmi negara mereka? Dan apakah logik juga jika negara Brazil sebagai contoh memasukkan simbol Angkor Watt ke dalam wang kertas negara mereka?

Kita sekurang-kurangnya dapat memahami jika duduk letak negara Mesir dan AS adalah berdekatan, lalu memungkinkan adanya faktor kebudayaan dan sebagainya yang dapat mempengaruhi pemilihan sesuatu lambang sebagai jata atau dokumen rasmi negara. Bukan sahaja jarak antara keduanya amat jauh, beda zaman kewujudan negara Mesir purba (dalam kaitannya dengan piramid yang dipilih AS sebagai lambang itu) dengan wujudnya negara AS turut amat jauh sekali. Yang satunya wujud kira-kira 2,500 – 3,000 tahun sebelum Masehi manakala yang satu lagi hanya wujud pada abad ke – 18 Masehi.

Saya tidak nampak sebarang alasan munasabah untuk AS menggunakan lambang piramid sebagai The Great Seal of The United States dan seterusnya dimasukkan ke dalam wang kertas rasmi/sah negara – melainkan ada ‘sesuatu’ disebaliknya…. lebih-lebih lagi pada keduanya terdapat The All Seing Eye. Jangan lupa bahawa lambang mata Horus dikenali sebagai The All Seing Eye… lambang mata pada The Great Seal of The United States turut dikenali sebagai ‘The All Seing Eye’ …. dan … trademark pada Dajjal juga adalah ‘mata’ nya….

Wallahua’lam. Bersambung lagi, insya Allah …

Thursday, January 14, 2010

KEBESARAN ALLAH

Sekadar mencatat kembali fakta sains yang dinyatakan dalam sebuah buku rujukan Biologi semasa saya 'buat' matriks kat USM dulu. Nama buku tsb saya dah tak ingat, tapi cover pagenya berlatarkan bunga rafflesia - kalau tak silap.

1)
Jika dibuka dan dihampar setiap alveolus yang terdapat pada paru-paru seorang lelaki dewasa, keluasannya boleh mencapai SEBUAH GELANGGANG TENNIS.

2)
Kapilari darah manusia dewasa, jika disambung dan membuat satu garisan panjang, boleh mencapai jarak sejauh 3 kali berpusing mengelilingi bumi.

3)
Ini yang paling hebat: Sperm yang berenang mengharungi cecair di dalam rahim seorang wanita untuk sampai ke telurnya secara bandingannya seolah-olah seorang manusia yang BERENANG MENGHARUNGI SEBUAH LAUTAN SELUAS ATLANTIK YANG KADAR KEPEKATANNYA BUKAN SEPERTI AIR BIASA, TETAPI KADAR KEPEKATANNYA ADALAH SEUMPAMA LAUTAN GULA YANG AMAT PEKAT.


Masya-Allah. Subhanallah. Maknanya, sebelum kelahiran kita, kita telah mengharungi satu lautan seluas Atlantik yang amat pekat airnya seumpama air gula yang amat pekat.

Maka tidak mahu tunduk lagikah kita kepada Pencipta kita? Di mana kita letakkan perintah Allah, termasuk hududnya? Salam.

Tuesday, January 12, 2010

Dajjal-Illuminati-Freemason: Bhg 7

Perhatikan kembali - Ini lambang/widget 'The All Seing Eye' of Horus.



Perhatikan pula di bawah ini, wang kertas Satu Dollar US:-




Fokuskan pada bahagian ini. Perhatikan:-

Saturday, January 9, 2010

Sabtu 9 Jan 2010

Hari ni masih demam lagi. Cadangan awal nak ke pejabat terbaksa dibatalkan walaupun masih banyak kerja yang belum disiapkan. Hanya Ahad ini sahaja saya sedikit free. Isnin ada kes sambung bicara jenayah di Pasir Mas tapi belum baca authority case lagi. NOD kepada potential Defendant kes company law/trade mark juga perlu dihantar. Last week pergi jumpa pegawai SSM untuk bincang kes tersebut. Ternyata agakan saya tepat. Mereka tidak mengaku bertanggung-jawab dalam isu ni, lalu saya terpaksa memikirkan satu alternatif lain dan tindakan saman adalah alternatif terakhir. Sebenarnya berbeza dengan tanggapan umum, tindakan saman adalah satu tindakan akhir pada seorang peguam kerana ia melibatkan satu proses yang amat panjang. Semasa mula-mula practise dulu, saya ingatkan tindakan saman adalah satu tindakan pertama yang patut diambil namun ternyata ia salah. Biasalah, masih hijau lagi.

Selasa pula saya sasarkan akan siapkan kira-kira 10 fail counsel work dengan seorang rakan peguam sebelum saya juga perlu prepare untuk Kelanyan Bar Committee meeting hari Khamis ni.

Oleh kerana tidak dapat masuk pejabat hari ni, maknanya, perlu disusun semula lah jadual kerja saya ....

Thursday, January 7, 2010

Dajjal-Illuminati-Freemason: Bhg 6

Ini widjet/lambang mata Horus. Looks familiar rite? Saya yakin, ketiga-tiga gambar di bawah sudah biasa dilihat dan digunakan secara meluas.









Ini pula gambaran tentang imej Horus itu sendiri, manusia berkepala helang:-





Saturday, January 2, 2010

Dajjal-Illuminati-Freemason: Bhg 5

Seperti yang saya sebutkan sebelum ini jika kita rajin meneliti mitos-mitos lampau kita akan menemui beberapa watak yang menepati karektor Dajjal. Watak-watak ini digambarkan sebagai tuhan yang patut disembah dan dipuja oleh umat manusia. Selain daripada Horus yang digambarkan sebagai tuhan bermata satu terdapat satu lagi sembahan manusia di zaman silam yang jika perhatikan turut mempunyai hanya satu mata iaitu Odin (akan disentuh kemudian).


Suka untuk saya katakan bahawa anda berhak untuk merasa sceptic tentang teori-teori yang dinyatakan ini kerana dengan penglihatan secara kasar, teori ini kelihatannya agak tidak munasabah. Saya boleh memahaminya. Namun ingin juga saya katakan bahawa sekiranya data-data yang dikemukakan itu dibanyak tempat amat berpadanan dengan ciri-ciri yang ada pada Dajjal, maka saya kira teori ini tidak boleh ditolak mentah-mentah oleh tuan-tuan sekalian. Seperti juga pembuktian kes-kes jenayah di mahkamah. Bukti-bukti tidak lansung atau circumstancial evidence akan diterima oleh mahkamah dalam membuktikan sesuatu kes. Dan inilah yang saya sedang kemukakan.

Apapun ia terpulang kepada setiap daripada kita untuk membuat perbandingan. Cuma saya berharap agar saudara-saudari sekalian dapat bersabar kerana semakin dalam kita menusuri siri ini, persoalan ini akan menjadi semakin jelas di mata kita.

Sebelum kita pergi lebih jauh ingin juga saya sebutkan di sini bahawa kredit ke atas penemuan-penemuan ini sebenarnya wajar diberikan kepada saudara Islam kita dari Amerika/USA, saudara Abdullah Hashim. Saya hanya melanjutkan usaha beliau dalam mendedahkan perancangan-perancangan di balik tabir gerakan-gerakan illuminati, freemason dan pemuja syaitan yang pada saat saya menulis posting ini sedang berusaha keras tanpa henti untuk mencapai sasaran akhir mereka. Sumber-sumber yang saya gunakan untuk siri ini sudah tentunya diambil daripada Al-Quran, Hadist-hadist Nabi SAAW, Abdullah Hashem dan rakan-rakan serta buku-buku rujukan yang saya miliki sendiri, perbincangan dengan rakan-rakan, rujukan kepada ulama' disamping carian-carian di internet.

Saudara Abdullah Hashem yang saya sebutkan di atas pernah membuat satu siri bertajuk 'The AntiChrist/Dajjal Will Be A Reptillian Shapeshifter' di YouTube sebelum siri tersebut disekat oleh pemilik YouTube. Beliau memuatkan (upload) siri itu beberapa kali selepas itu namun setiap kali dimuat naik (upload) ia disekat oleh pengurusan You Tube. Selepas itu beliau muatkan siri tersebut di website beliau sendiri. Insya Allah linkya akan diberikan.